domingo, 27 de enero de 2013

After... l'habitació de l'Hug
Darrerament no escric gaire... mai escric gaire, però ara encara ho faig menys. Hi ha diverses raons... hem començat l'any amb el projecte del pis nou, i això dóna força feina, estic intentant desfer-me de tot allò que no fem servir, perque la mudança sigui fàcil i lleugera... però sobretot el Marcel creix tan i tan ràpid, que hem sap greu fer qualsevol cosa que no sigui mirar-me'l, i estar per ell...

L'any ha començat amb projectes i propòsits, encara que aquest any no els he escrit enlloc, ho faig ara: resumit, fer menys, i sobretot fer més a poc a poc, fer més d'allò que m'agrada i em ve de gust, d'allò que no m'agrada però que he de fer, fer el mínim possible.

Des que estic a casa, ja fa uns mesos, me n'adono de com de cansat arriba a ser treballar i encarregar-se dels nens i de la casa quan ho fas tot alhora. Vull gaudir d'aquest petit oasi de temps, d'estar només per la família, abans de tornar a la feina, gaudir del dia a dia i no preocupar-me de gaire més cosa. Això ha implicat, necessàriament, dedicar menys temps a coses com el blog... no és que no m'agradi, sinó que em demana un temps i una atenció que ara vull dedicar més als nens.

Tinc un munt de projectes al cap, com muntar una petita "consultoria d'ordre i organització", i és per això d'aquestes entrades rares, d'abans i després, però em sembla que aquests projectes hauran d'esperar fins que els nens no creixin tan de presa, i jo tingui més ganes de fer, fer, fer...

De moment continuaré publicant cosetes al blog, potser no tantes com abans, potser amb encara menys paraules... de moment estic més per sentir les coses.

Petons.
Irene

No hay comentarios:

Publicar un comentario